Les vår FAQ før du sender oss en melding.

Her vil du finne svar på ofte stilte spørsmål. Spørsmål vedrørende våre produkter er tilgjengelig etter innlogging.
Fant du ikke det du lette etter? Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss med dine spørsmål.

Frequently Asked Questions

Hvordan blir jeg kunde?

Medic24 selger produkter til det norske markedet via forhandlere. Du finner informasjon under «om oss» om våre forhandlere.

Jeg fant ikke produktet jeg lette etter på websiden

Du er velkommen til å sende e-post eller ringe til kundeservice for etterspørsel av produkt.

Jeg har fått for mye / for lite av en vare, hva gjør jeg?

Kontakt kundeservice med deres ordrenummer og artikkelnummer på varen. Vi er behjelpelig med oppklaring av saken. Ved manko på mottatte varer ettersender vi manglende varer omgående, og ved for mye levert av en vare kan dere sende i retur til oss.

Hvordan får jeg innlogging på websiden?

Send en forespørsel om ny bruker, registreringsskjema finner du her. Er du kunde hos oss vil du motta brukernavn og passord på e-post.

Hvorfor trenger jeg innlogging?

Ved å logge inn på våre websider har du mulighet til å lagre favorittprodukter, sende ordre direkte fra websiden og du får tilgang til FAQ vedrørende våre produkter.

Hvordan kan jeg returnere varer?

Alle returer til Medic24 må avtales i forkant. Dersom du ikke har kjøpt produktet direkte fra oss, ber vi deg kontakte din forhandler i første omgang.

Produktet trenger service/reparasjon, hva gjør jeg?

Kontakt kundeservice for avtale om innsendelse til service/reparasjon. Dersom du ikke har kjøpt produktet direkte fra Medic24, ber vi deg kontakte din forhandler for rutiner rundt dette. Alle produkter som sendes inn til oss må sendes med feilbeskrivelse og kontaktopplysninger.

Er det garanti på produktene?

Medic24 har 1 års garanti på alle avlesere, og 2 års garanti på alle vekter. Vi registrerer serienummer på alle våre avlesere og vekter, og kan med dette være behjelpelig med å finne ut om deres produkt er innenfor garantitiden.

Hva dekkes av garantien?

Feil/mangler som anses som følge av fabrikasjonsfeil dekkes av garanti. Brukerfeil og/eller uforsiktig behandling av produktene dekkes ikke av garantien.

Hva er leveringstiden?

Stort sett alle varer er lagervare og leveres innen 1-3 virkedager. Varer som ikke er lagervarer leveres som regel innen 2 uker.

Send oss et spørsmål